18 Ιαν 2018

« έφυγε » η Φωτεινή Παπαρρηγοπούλου

Συνοδεύσαμε σήμερα, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, ως την τελευταία της κατοικία, την συμπατριώτισσά μας - και συγγενή πολλών από μας -  Φωτεινή Παπαρρηγοπούλου.
« Έφυγε » σε ηλικία 93 ετών, πλήρης ημερών όπως λέμε, και άφησε πίσω πολλούς απογόνους: 4 παιδιά και πολλά εγγόνια και δισέγγονα.
Ήταν παντρεμένη με τον Ρήγα Καραμήτσο - Παπαρρηγόπουλο και ζούσαν στο χωριό μια ζωή ήσυχη και ήρεμη μέχρι που, στα μέσα της δεκαετίας του ΄80, έχασαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τη νύφη τους Κυριακούλα, γεγονός που τους ανάγκασε να μετεγκατασταθούν στην Κόρινθο όπου και παρέμειναν μέχρι το θάνατό τους.
Η θεια - Φωτεινή ξεχώριζε για τον αυθορμητισμό της, τη φιλοτιμία της αλλά και το χιούμορ που τη διέκρινε. Υπήρξε αγαπητή, συνεργάσιμη και γενναιόδωρη, όπου και όταν χρειαζόταν κυρίως στις σχέσεις της με τους συγχωριανούς της.
Από σήμερα η κοινωνία του χωριού μας έγινε φτωχότερη.
Στα παιδιά της: Δημήτρη, Νίκο, Ελένη και Παναγιώτα αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της!

Καλό ταξίδι, θεια - Φωτεινή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: