16 Ιουλ 2018

« αντάμωμα » 2018



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε (το Σάββατο το βράδυ 14.07.2018) το «αντάμωμα» 2018.
Όπως κάθε χρόνο, η ατμόσφαιρα ήταν καθαρά «οικογενειακή», με τους παρευρισκόμενους να απόλαυσαν - για μια ακόμη φορά - μια μαγευτική βραδιά.
Η ορχήστρα έδωσε το ρυθμό της βραδιάς και η διάθεση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων. Αρκετοί συγχωριανοί μας απουσίασαν. Η οικονομική κρίση, βλέπετε, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο αισθητή  και χτυπάει την πόρτα όλων μας. Δείχνουμε κατανόηση και ελπίζουμε πάντα στο καλύτερο αύριο.
 Η προσπάθειες όλων εμάς των διοργανωτών ήταν, να γίνει ό, τι καλύτερο μπορούσε και σε ένα μεγάλο βαθμό το πετύχαμε.
Όλοι αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας για την υλοποίηση μιας τέτοιας προσπάθειας. Οι περισσότεροι δείχνουν κατανόηση και αφήνουν απαρατήρητες κάποιες (πιθανές) παραλείψεις ή και αβλεψίες.
Είμαστε χαρούμενοι που, όλα αυτά τα χρόνια, κάνουμε προσπάθειες να κρατάμε το πανέμορφο χωριουδάκι μας στην επικαιρότητα. Δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε, όσο μπορούμε και όσο αντέξουμε, γιατί, πραγματικά, αξίζει τον κόπο!
Το φετινό μας « αντάμωμα » το αφιερώσαμε σε όλους τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται μακριά, εκτός πατρίδας. Τους σκεφτόμαστε, θα θέλαμε να τους είχαμε μαζί μας αλλά, από την άλλη, αναγνωρίζουμε τις συνθήκες και τις δυσκολίες που ο καθένας αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Πάντα ελπίζουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους.
Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του Δ.Σ. του Συλλόγου, σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους εκείνη τη βραδιά!
Ευχόμαστε σε όλους,
Καλό Καλοκαίρι και θα τα ξαναπούμε, ελπίζουμε, σύντομα…

 Δείτε τα videos από την εκδήλωση:

Δεν υπάρχουν σχόλια: