21 Νοε 2018

« έφυγε » η Θεοδώρα Καρπερού


Συγγενείς, συμπατριώτες και φίλοι, συνοδεύσαμε σήμερα (Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018) ως την τελευταία της κατοικία στο Πλατάνι Αργολίδας, την Θεοδώρα Καρπερού, σύζυγο του Νικολάου Καρπερού ( Μαρούση ).
Η εκλιπούσα, έζησε με την οικογένειά της στο χωριό μας μέχρι το 1977, οπότε αποφάσισαν να μετακινηθούν στο Πλατάνι όπου εκεί έζησαν πολλά χρόνια. Στη συνέχεια, για λόγους υγείας, μετακινήθηκαν στο Άργος και έμειναν εκεί, μέχρι το τέλος της ζωής τους, υπό την προστασία και φροντίδα της κόρης τους Δήμητρας. 
Η θεια - Θοδώρα, τα τελευταία δύο χρόνια, αντιμετώπιζε μερικά προβλήματα υγείας τα οποία είχαν - κατά κύριο λόγο - ως πηγή, την προχωρημένη της ηλικία.
Ο θάνατος στα 93 της  χρόνια, θεωρείται φυσική κατάληξη και γεγονός αναμενόμενο. « Έφυγε » λοιπόν πλήρης ημερών.
Υπήρξε μια προσωπικότητα που ενέπνεε σεβασμό και τη βλέπαμε, όσα χρόνια την ξέρουμε, με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα έτοιμη για έναν καλό λόγο για όλους.
Υπήρξε εξαιρετική σύζυγος, σπουδαία μάνα και καλοκάγαθη γιαγιά. Φεύγοντας απ’ τη ζωή κατατάσσεται στους επιτυχημένους, αφού αξιώθηκε - πέρα από τα παιδιά – να αποκτήσει εγγόνια και δισέγγονα και να είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο.
 Είχε τη χαρά και την ικανοποίηση να απολαύσει το σεβασμό, την αγάπη, τη φροντίδα και το αμέριστο ενδιαφέρον όλων των μελών της μεγάλης της οικογένειας.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στις κόρες της Δήμητρα και Διαμάντω αλλά και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους.
Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που από σήμερα τη σκεπάζει και να είναι σίγουρη πως δεν θα την ξεχάσουμε!
Καλό σου Ταξίδι, θεια - Θοδώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: