6 Ιουν 2022

Εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανίου

 Μετά από πρόσκληση του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανίου, παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση «1η Γιορτή Βουνού 2022»  (ή όπως αναφέρεται στη δημοσιευθείσα αφίσα «FARMAKAS MOUNTAIN RUNNING») που πραγματοποιήθηκε στο Πλατάνι την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022. 
 Ήταν μια εκδήλωση με πολλές απαιτήσεις και δυσκολίες, τόσο στον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό όσο και στην υλοποίησή της.
   Ο αριθμός των αθλητών (όλων των κατηγοριών) που είχαν δηλώσει συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλος και το όλο πρόγραμμα εκτυλίχτηκε ομαλά και μέσα στα όρια του προγραμματισμού.
   Καταγράψαμε την ικανοποίηση όλων των παρευρισκόμενων (αθλητών και μη) για όλες τις πτυχές του προγράμματος.
   Στα άκρως θετικά στοιχεία της εκδήλωσης ήταν το γεγονός πως, όλοι σχεδόν οι κάτοικοι του χωριού, μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, βοηθούσαν εθελοντικά, όσο και όπου μπορούσε ο καθένας και πιστεύουμε πως όλο αυτό το σκηνικό της συμμετοχής είναι το μεγάλο κέρδος της εκδήλωσης.    
  Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να συγχαρούμε τους συμπατριώτες μας Πλατανιώτες για το ότι τόλμησαν, εργάστηκαν σκληρά και, παρά τις τεράστιες δυσκολίες του εγχειρήματος, είχαν αίσιο αποτέλεσμα!

Από το Δ. Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: