19 Φεβ 2023

Κων/να Ροτζιώκου - Φίλη ετών 44!

 
   Με θλίψη, απογοήτευση και με κομμένη την ανάσα, συνοδεύσαμε σήμερα (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023) ως την τελευταία της κατοικία (στο κοιμητήριο του Άσσου)  την Κων/να Ροτζιώκου, κόρη του αείμνηστου Αριστείδη και της Αγγελικής Ροτζιώκου.
   Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς  το θάρρος, τα λόγια και τη δύναμη, για να περιγράψει ένα τόσο τραγικό γεγονός. Τι να πεις για μια γυναίκα που χάνει τόσο άδικα τη ζωή  της στα 44 της χρόνια; Ακόμη, πώς μπορείς να αντικρίσεις το βλέμμα, το σοκ και την οδύνη και όλα όσα έχουν μέσα στην ψυχούλα τους αυτή τη στιγμή τα δυο αγγελούδια της; Υπάρχει εξήγηση, υπάρχει παρηγοριά, όταν - σ' αυτή την τρυφερή και κρίσιμη γι' αυτά ηλικία -  έχασαν τη μανούλα τους; Ποιος θα απαντήσει στο τεράστιο ΓΙΑΤΙ τους  που θα το κουβαλάνε και θα τα βασανίζει σε όλη τους τη ζωή; 
   Αλλά και τραγικό γεγονός για τη μάνα της, Αγγελική, τον αδερφό της Γιάννη και τον σύζυγό της Χρήστο που, χωρίς να προλάβουν να το συνειδητοποιήσουν, έχασαν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους!
   Κων/να,
εμείς που σε ξέραμε από μικρό παιδάκι, μπορούμε να πούμε πως όλα τα πήγες καλά στη ζωή σου. Στάθηκες σωστή σύζυγος και στοργική μάνα.  
  Είχες δημιουργήσει με τον Χρήστο μια όμορφη οικογένεια και οι δυο σας κόρες, την ομορφιά αυτή την έκαναν ευτυχία.
   Η μοίρα όμως, δυστυχώς, αποφασίζει διαφορετικά. Έδωσες μάχη σκληρή και αποφασιστική μέχρι το τέλος. Ο Θάνατος, όμως, πάντα κερδίζει στο τέλος. Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα!
 
   Το Δ. Σ. του Συλλόγου μας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της.
 
Κων/να,
Καλό σου Ταξίδι!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: