11 Ιουλ 2011

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 το 3ο « αντάμωμα »


   Πραγματοποιήθηκε κι εφέτος ( Σάββατο 09 Ιουλίου ) το 3ο μας « αντάμωμα ».
   Επειδή όλα σχεδόν τα πράγματα στη ζωή ευτυχώς ή δυστυχώς κρίνονται εκ του ποτελέσματος, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα και με βάση τις εντυπώσεις όλων των παρισταμένων, ότι ήταν επιτυχημένο. Κάποιοι, κρίνοντας και συγκρίνοντας με τα δύο προηγούμενα, είπαν πως ήταν το καλύτερο.
   Όλοι εμείς που είχαμε αναλάβει τη διοργάνωση, πήραμε την αμοιβή μας που είχαμε από την αρχή θέση ως στόχο. Νιώσαμε την μεγάλη ικανοποίηση που μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και τους φίλους μας που εκείνη τη βραδιά επιλέξανε να είναι μαζί μας σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση του χωριού μας.
   Ευχαριστούμε όλους, όσοι παρευρέθηκαν, και τους δίνουμε ραντεβού για το 4ο που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι.
   Η αγωνία όλων μας για την έκβαση της εκδήλωσης, μετατράπηκε σε συγκίνηση, ικανοποίηση, χαρά κι αισιοδοξία για τις επόμενες κινήσεις του Συλλόγου μας.  
   Μεταφέρουμε αυτούσιες τις εντυπώσεις κάποιων από τους παρισταμένους:
  « Ο ήχος του κλαρίνου, μέσα στην απόλυτη ησυχία που επικρατούσε στην περιοχή που την αγκάλιαζε το φως του φεγγαριού, με έκαναν να νιώσω  κάτι πρωτόγνωρο…».
   « Ήρθα στο χωριό σας για να εκπληρώσω μια τυπική υποχρέωση, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι στη συνέχεια δεν θα μου έκανε καρδιά να φύγω! …»
  « Αυτή η ζωντάνια και ο ενθουσιασμός που επικρατούσε επάνω στην πίστα ήταν ασυνήθιστα …Μπράβο σας!!! ».
   « Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι αυτήν τη μαγική βραδιά που μας χαρίσατε …»
   « Όταν άκουσα ότι στον Άγιο Νικόλαο θα γίνει πολιτιστική εκδήλωση γέλασα. Για να μη χαλάσω το χατίρι της παρέας βρέθηκα κι εγώ στο «αντάμωμά » σας. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι του χρόνου θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθω …»
   Κάπως έτσι λοιπόν εκτυλίχτηκαν τα πράγματα το Σάββατο το βράδυ στο χωριό μας.
   Αφού για μια ακόμη φορά ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχόμαστε και του χρόνου να είναι μαζί μας αλλά  θέλουμε και αυτοί που δεν μπόρεσαν για κάποιους λόγους να παρευρεθούν φέτος, να τους δούμε στο επόμενο (4ο ) « αντάμωμά » μας.
   Να περάσουμε όλοι ένα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!






2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν πράγματι μία εξαιρετική βραδιά! Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα. "Ανταμωθήκαμε" με την ευκαιρία αυτής της επιτυχημένης πολιτιστικής εκδήλωσης!Και του χρόνου!
Αθανάσιος Γκόφας

Ανώνυμος είπε...

Δε γνώρισα ποτέ αυτόν τον τόπο, παρά μόνο μέσα από τις διηγήσεις του παππού μου, που υπήρξε γνήσιο τέκνο του...
Ωστόσο, με συγκίνησε πολύ αυτό σας το "αντάμωμα" και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ.
Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί στην επόμενη συνάντησή σας. Θα είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος να αποτίσω φόρο τιμής σ' εκείνον, που δεν είναι πια κοντά μας, τον παππού μου, Κώστα Καραμήτσο.
Συγχαρητήρια για την ωραία αυτή εκδήλωση σε όλους σας, και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο!

Παναγιώτα Γκολέμη