26 Νοε 2018

Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε σήμερα, Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στο γάμο του μέλους του Συλλόγου μας, σμηναγού Λεμονιάς Γκόφα. Η Λεμονιά είναι κόρη του ταμία του Συλλόγου μας Αθανασίου και της Αθανασίας Γκόφα.
  Η γαμήλια τελετή έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο και η γαμήλια δεξίωση στο κέντρο « Ακτή Μυρμήγκι » κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου.
  Συγγενείς, φίλοι, συμπατριώτες και συνάδελφοι του ζευγαριού έδωσαν τις ευχές τους και φυσικά ακολούθησε γλέντι με σκοπό την …επικύρωση των ευχών.
  Λεμονιά και Σπύρο!
  Ευχόμαστε,
στην κοινή από σήμερα πορεία σας, να μην υπάρξουν ποτέ νέφη, να έχετε υγεία, αγάπη μεταξύ σας και αλληλοσεβασμό και να αξιωθείτε να γίνετε σύντομα γονείς.
  Στους παππούδες, εκφράζουμε τις ευχές και τα συγχαρητήριά μας, να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στους καινούργιους τους ρόλους.
  Από το Δ.Σ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν και καθυστερημένα,θείε και Πρόεδρε του συλλόγου μας,σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις τόσο θερμές ευχές σου!!!Απολαμβάνουμε το ταξίδι του έγγαμου και πλέον τον ευχάριστο και συνάμα δύσκολο ρόλο του γονέα!!!

Unknown είπε...

*βίου