23 Δεκ 2012

« έφυγε » σήμερα ο Παναγιώτης Γκόφας.

   Ένας ακόμη δικός μας άνθρωπος εγκατέλειψε σήμερα ( Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 ) τη ματαιότητα του κόσμου μας και γίναμε για μια ακόμη φορά φτωχότεροι.
   Ο θάνατός του, ευτυχώς, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία για την οικογένειά του. Ήταν γνωστό - χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι - ότι η σοβαρή βλάβη στο καρδιαγγειακό του σύστημα θα τον οδηγούσε πολύ σύντομα στη μοιραία κατάληξη. Το γεγονός αυτό δεν μειώνει την οδύνη των οικείων του για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.
   Ο Παναγιώτης Γκόφας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό μας και σε πολύ νεαρή ηλικία δημιούργησε τη δική του οικογένεια. Στη συνέχεια, όμως, λόγω των δυσκολιών διαβίωσης που αντιμετώπιζαν όλοι οι άνθρωποι εκείνα τα άσχημα μεταπολεμικά χρόνια στο χωριό μας, αποφάσισε να αναζητήσει, οικογενειακώς, μια καλύτερη τύχη στη μακρινή Αυστραλία.
   Μεγάλωσε και μόρφωσε εκεί τα τρία παιδιά του αλλά πάντα στην καθημερινή του σκέψη τον απασχολούσε η επιστροφή στην πατρίδα, πράγμα που έγινε στο τέλος της δεκαετίας του ’70 όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Άσσο Κορινθίας.
   Επειδή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, πρέπει να τονίσουμε ότι ο εκλιπών είχε τρία παιδιά: τον Θανάση (ταμίας του Συλλόγου μας), την Κοραλία και την Βασιλική που, από την μια τον τίμησαν μέχρι την τελευταία του πνοή με την αγάπη και το σεβασμό τους και από την άλλη του έδωσαν τη μεγάλη ικανοποίηση να χαρεί πολλά και αξιολάτρευτα εγγόνια.
   Θέλουμε να πιστεύουμε ότι «έφυγε» με ικανοποίηση έχοντας ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις προς την οικογένειά του.
   Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Λεμονιά, στα τρία του παιδιά, στα εγγόνια και σε όλους τους υπόλοιπους οικείους του.
   Καλό ταξίδι, μπαρμπα - Παναγιώτη!
   Ας είναι ελαφρύ το χώμα που από σήμερα σε σκεπάζει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ως οικογένεια του εκλιπόντος ευχαριστούμε θερμά όσους μετέχουν στο πένθος μας για τον χαμό του λατρεμένου μας συζύγου, πατέρα και παππού. Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στη μνήμη του συνεισέφεραν στη συγκέντρωση του ποσού των 380 ευρώ για το «Χαμόγελο του Παιδιού».